Меню

За Нас

Настоящият интернет магазин Mytel.bg е специално разработен проект на търговското ни дружество насочен към крайните потребители и с акцент предоставяне на максимален комфорт и задоволяване на общите и специфични потребности в областта на мобилните аксесоари и електроника.

Дългогодишния ни 20 годишен опит в този отрасъл спомага за нашия надежден подбор на доставчици и стоки в резултат, на което разполагаме с богата колекция от висококачествени продукти, гарантиращи безопасност и дълготрайна употреба.

Постигаме това разбира се, като се насочваме преимуществено към оригинални или пък други достатъчно качествени решения, заслужаващи вниманието и разумния избор на всеки, търсещ удовлетворение от своите покупки.

Използването на онлайн автоматизации с основния ни склад, физически магазини и куриери пък спомагат за бързото приключване на поръчките и изпращането им към заявените дестинации на територията на цялата страна.

Чрез сайта ни можете да бъдете сред първите, желаещи да се възползват от най-хитовите и високотехнологични продукти предлагани от лидерите в тази сфера, както и от производители, създаващи продукти с конкретна насоченост за специфични ситуации и потребности.

(Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, 4Smarts, Karl Lagerfeld, Guess, Spigen, Ringke и много други)

За търговци: Колеги желаещи да работят с този тип продукти и споделящи нашите ценности, могат да се свържат с нас, за да ги насочим към подходящата за целта наша B2B платформа.

Всичко това свързано с коректното ни отношение към всеки ни помага да изграждаме общност от доволни партньори и клиенти основана на взаимно доверие и сигурност.

Сравнение на продукти